Julhälsningar

Mer jul än så här blir det inte, men vi kunde inte ha haft en bättre start på julafton i det tropiska klimatet. Vi har legat på stranden hela dagen under klarblå himmel,lyssnat på musik,druckit chang mer våra vänner och agerat strandnissar. Det var flera familjer som kom fram och ville filma och knäppa kort på oss, dom tyckte att vi förgyllde tillvaron väldigt mycket! Kul jul,ehehe (vilket rim va)

Nu ska vi göra oss klara och sedan möta upp tjejerna på deras rum för lite förrätt. LUSSEBULLAR,PEPPARKAKOR OCH JULMUST,yeeeey! Sen blir det julbord och hela faderuttan på Grus.Ha en trevligt julafton allihopa!
 



Tagning 1 


Tagning 2

Kommentarer
Postat av: Lotta

God jul till er alla, ha det helt fantastiskt idag nu, tänk inte alls på oss andra som sitter här hemma med -26,,,,, men,,, ja e inte bitter.. MISS you like crazy right now!

2010-12-24 @ 13:59:54
Postat av: Maria

Fan vad härligt ni verkar ha det! Saknar er massor. Här är det kallt men väldigt mysigt! Brasan är igång och snart är det Kalle! Men det var inte helt fel att vara utomlands förra julen heller så njut :) imorn är det juldagen! Ska bli kul men kommer sakna er tjejer! God jul nuu :D

2010-12-24 @ 14:52:14
Postat av: Anna Viklander

GOD JUL Malin och ni andra=)

Önskar Anna m fam.

Kina och Per.

2010-12-24 @ 18:30:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback