Kuta, 28 april

jahap da var det val kanske dags att slanga in ett litet inlagg har ocksa. Far be om ursakt for den usla uppdateringen. Nu har vi iaf tagit oss tillbaks till kuta och alskade Gora. Vadret har varit ratt bra sen vi kom tillbaka, dock har vi val kanske oss sjalva att beskylla nar vi inte ha tagit vara pa alla soltimmar vi haft.. (las sena natter = sova lange). Sa for er som inte vet sa ser ungefar vara dagar ut sahar: sova till 12, sola,ata festa.. ja svarare an sa var det inte! mehe. Dock har vi haft nagra rehab dagar nu eftersom alla har kant sig krassliga och sjuka. Men imorgon laddar vi om batterierna och kor beergarden,skygarden och bounty i vanlig ordning!

kan val ocksa passa pa att namna att pa fredag ska vi(om vi ar helt friska ) testa pa rafting. Hur kul ? ASKUL ju. Eller ja,det verkar as roligt iaf.Tanken var dock att vi skulle gora det medans steff och matto var har,men tiden drog i hop sig och vi hann inte..

Tyvarr sa kan vi inte lagga upp nagra bilder for det gar sa fruktansvart segt. Sa vi gor ett nytt forsok nandag i veckan och byter internetcafe.. bara for er! hehe snallt va!
Men nu ska vi ga till rummet och sla pa en av vara 20 filmer vi har inforskaffat oss.

LATER!

Gili, I'm in love

I tisdags lamnade vi Kuta kl 6 pa morgonen for att bege oss till Gili som ar en fantastisk o ett par timmar med bat fran Bali. Vattnet ar turkost och stranden ar fantastiskt frasch om man jamnfor med Kutabeach. Synd bara att vadret som sagt nte varit pa topp, har har man fatt klivit upp kl 9 pa morgonen och gatt hem vid 12 nar det borjat regna men nu, peppar peppar har vi fatt tva riktigt harliga soldagar vilket var valbehovligt da vi nastan var genomskinliga efter Laos och Vietnam!

Har pa Gili ar festen skon, alla festar mandagar, onsdagar och fredagar vilket passar oss utmarkt, da vi de andra dagarna legat pa ett soft stalle dar de visar tva filmer pa bioduk varje kvall och popcornen dar ar helt underbara hehe.  Annars har vi inte gjort mer an atit gott, festat, legat pa stranden forutom igar da vi hyrde cyklar och cyklade runt on, kikade pa solnedgangen och njot av varat underbara liv.

Har kommer lite blandade bilder















sadarja...ni fick nagra fina bilder fran anda gangen kameran har varit framme har (dvs nar vadret var pa topp), festar bilderna skippar vi troja..

Beergarden

Det har inlagget borde egentligen ha publicerats for nagon vecka sedan, men vi har varit pa tok for lata for att ladda upp. Men den som vantar pa nagot gott...

Rubriken ar lika fantastiskt som det later, vi har hittat himmelriket och vill inte lamna det, Beergarden ar ett riktigt harligt stalle dar man betalar 100000 och far dricka hur mkt ol man vill i 6h, det vill saga 80 sek for 6 garanterat roliga och fantastiska timmar med skona manniskor, typ bara svenskar som hanger dar sa gemenskapen ar pa topp. Vi far tacka Kim och Hoffe som visade oss detta stalle redan forsta kvallen pa Kuta! Satt mamma och pappa, kommer vi inte hem vet ni vart ni finner oss!







.. sen for en vecka sedan sa joinade aven steffi och matilda oss, svin skona brudar fran sundsvall som vi kommer att hanga med nagra dagar till innan dom lamnar oss for sverige.



Regn, regn och reeeegn

Fyfarao, vi har haft regn i 2 veckor nu...tror ni vi ar rastlos eller? det kanns verkligen som att vadret forstor hela dagen, vi sover bort hela dagarna just for att det inte finns nagot att gora nar regnet oser ner, och pa kvallarna sa hyr vi typ film..eller okej..det hindrar oss inte att festa aven fast det regnar.

Vi ville iallafall bara skriva nagra rader sa ni vet att vi lever, pusssssss

4 april

HEJ SVERIGE.

tankte att ni kanske behovde annu ett livstecken. Vi befinner oss nu pa fantastiska BALI i kuta, vi trivs som satan har och vi angrar nastan att vi var sa lange i thailand, vi skulle fasen ha dragit hit tidagare. Vi kom hit i fredags och da motte Kim och Christoffer upp oss och visade oss dom basta platserna att bo pa, sa just nu bor vi pa ett stalle som heter Gora Beach In som ar ett javligt soft stalle, bara massa backpackers och nastan varenda javel har ar fran sverige, hur soft som helst.

Nar vi skulle dra ut pa fredagskvallen sa visade grabbarna oss deras favoritstalle, beergarden. och tro mig, im in love (jag som inte ens gillar ol sa mycket).

Annars har vi inte gjort sa mycket annat sen vi kom hit, vi har gatt ut och festat pa kvallarna och pa dagarna sa har vi mest degat eftersom det ar sa daligt vader har, vi hade sol forsta dagen vi kom hit men sen har det regnat dom andra dagarna, men vi klagar inte, vi har tillrackligt mycket tid kvar att njuuuuta av varmen och fantastiska indonesien. Nu ska vi ga tillbaka till vara rum och dega lite, ikvall blir det nog kak och filmkvall med grabbarna.

..och ja, vi ar fullt medvetna om att dom har varnat for tsunami har nu, men vi fick precis hora att vi inte har nagot att oroa oss for nar dom igar drog tillbaka alla varningar, sa mamma och pappa...andas ut!

PUSS OCH KRAM