31 januari

Tjena bloggen!
Nu ska jag beratta vad vi har gjort heeela langa dagen. Hall i hatten!
1. vi sov till klockan kvart over 1 (dvs utgang igar)
2. Vi tog taxi 30 min for att kaka donken
3. Vi tog taxi hem och la oss i matkoma.
Ni vill nog inte veta hur mkt vi tryckte i oss..

okej.. kanske att vi avslojar det sedan med en liten videobloggish!


battur fran Koh Mok


Snorkling


paradise






phi phi


stringtrosa i patong


4d bio i patong

Eftersom det inte gar att lagga in bilder fran min kamera pa datorerna har, sa far ni noja er med lite "gamla" bilder fran resans gang!
pa aterseende!

30 januari

okej, en liten snabb uppdate fran malaysia. vi kom hit for 2 dagar sedan och vi trivs redan kanon bra! det ar ungefar som att vara i thailand, fast lite fraschare och folket kan battre engelska. an sa lange har vi inte gjort sa mycket har, forsta dagen sa var det daligt vader, sa da drog vi in till stan och kakade pa donken, sen drog vi in pa en harsalong, malin och tove klippte en page, och malin dahlgren klippte sig och fargade haret. idag sa var det ocksa daligt vader, sa vi gick till taxfreen och kopte massa godis och alkohol som vi tankte unna oss ikvall, var ju som sagt 2 veckor sedan vi drog en barrunda nu..mehe!

under dom veckorna som vi har varit daliga pa att uppdatera sa har vi varit pa phi phi, koh lanta, koh mook (dar vi som sagt bodde i talt) och koh lipe. vi har det helt fantastiskt men nu langtar vi allihopa tills vi drar till kuala lumpur dar vi forhoppningsvis ska fa shoppa lite.

har kommer lite bilder fran lite olika stallen.


nar vi bodde pa lyxhotell pa phi phi, tack maud och patrik!


sen blev det andra puckar nar vi drog till koh mook...

ops, nu tar varat internet slut! far bli fler bilder imorgon, for nu ska vi ut pa en barrunda! PUSSSSS / mallz

Stringtrosa

Tjena bloggisht!
Tanka lagga upp en liten video nu som ar ett bevis pa att vi saknar vara tva vanner dar hemma,muttan och by saklart!

Stringtrosa,stringtrosa,ge mig mera stringtrosa...


moppetur pa Koh lanta

En halsning fran tiden pa Koh Lanta!



vi hade ju iaf hjalm!:D

snabba uppdateringar fran koh mok

Hejsan hoppsan!

vad handish da, jo jag och mallsen sitter ju vi datorerna dara eftersom det rakar vara derby i hockeyn ikvall. Men eftersom vi ar pa en odeo mitt ute i ingenstans sa verkar det inte finnas nagon connection alls,for webbradion fungerar inte har. Sa vi sitter och haller oss skriftligt  uppdaterade istallet. 

Och dom andra brudarna da, jo dom sitter uppe pa mookies dar vi bor och tar nagra ol och har det gott med lite blandat folk vi har traffat har.och for ovrigt sa bor vi i talt ocksa. vi tankte att vi skulle testa vara granser lite och ja,det har varit hur soft som helst, om man bortser fran odlan som kom och halsade pa oss i taltet igar da. Annars ar allt toppen och imorgon beger vi oss vidare mot ko Lipe och sedan Blir det Malaysia den 28. 

LATER

!
 





Djungeln

Vi taltar just nu i djungeln pa koh mook ett par dagar, vi har ingen mottagning pa mobilerna har pa on sa nu vet ni kara foraldrar!

Mer uppdatering nar vi kommer till nasta stalle, men allt ar toppen!


13 januari

hej hopp, emmlan som talar!


Jag har precis kommit tillbaka efter mitt första gympass på 1,5 månad. Behöver jag ens berätta hur det gick? för det första hade jag glömt bort hur SVETTIGT det var att träna i denna värme.. Man flyter bort efter bara några minuter. och ja, för det andra så har jag varken muskler eller kondition kvar. Och det tackar vi väl alkoholen för.. eller? eheh...


Men jag tänkte försöka slänga iväg ett snabbt blogg inlägg nu eftersom jag har internet för tillfället.


Min födelsedag var toppen och den firades med en himla massa tequila och drinkar. Tanken var att vi skulle rida elefanter på dagen också,eller dagen, rättare sagt vi skulle bli hämtade halv 10 på morgonen. Men när dom kom och skulle hämta oss så var vi inte i det bästa skicket. Siste kvinna kom hem halv 8 på morgonen,så ja vi hoppade över det.  Sedan framåt kvällen piggna vi till och åt gomiddag med mina föräldrar och fortsatte sedan att fira min fördelsedag med några tequila och drinkar på grus!


Vi har nu tagit oss till phi phi och jag har lämnat tjejerna för att bo med mina föräldrar ett par dagar.
Jag tror aldrig att jag har uppskattat att få hotelfrukost så mycket som jag gör nu,haha.


Och juste, vi har även försökat oss med en liten moa i truppen. Hon ska resa runt med oss nu och det ska bli skit kul. Nu är det bara Emelie som fattas, men som förhoppningsvis dyker upp i febrruari:)


Nu ska jag iväg och möta upp tjejerna för lite käk på Thank you.


hejdooooo!


Sallan snackar thailändska

okej,den här bjuder vi på! ENJOY / sallan och emmlan




hahah seriöst, 1000 spänn till den som listar ut vad fan sallan säger!

hello sexy do you want a pepsi



heej bloggen!

Efter 4 nätter i Ao nang och 2 nätter på Phi Phi så är vi nu tillbaka i Patong. Brudarna måste ju få ta del av det riktiga festlivet här i thailand också. Så vi blir här i 4 nätter sedan åker by och muttan hem..buhu!Så jääkla tråkigt. vi funderar på att supa ner dom så att dom missar planet på onsdag morgon..hehe,vi har faktiskt fått tillåtelse.


 Men aja till nånting positivt, min (emmlan) älskade mamit och papit är äntligen här. och inte nog med att dom är här, dom hade med sig salta pingviner(!!!!) och marabou också. Så nu är livet riktigt underbart,mehe!


Annars då, vad har hänt sedan vi kom hit.. I lördags överraskade vi emelie på hennes födelsedag och självklart blev det en jäkla utgång. Och gårdagen tillbringade vi först på stranden och sedan körde vi tequilarace på våran favoritbar och ja.. mer behöver jag nog inte berätta.


Nu är brudarna och köper toast och jag ska gå och träffa mina föräldrar.

Valla skidorna och ha det bra i vinterlandet!:D ehehe puss




Poda Island








snopp-grotta på Prah nang


matbåt


utsikt från hotellet i Ao Nang




hehe..








hot spring













sådär, lite bilder från krabi och phi phi!

Videoblogg är påväg!:D


8 januari

hallååååå

ja, vi lever.. fan att vi har blivit så dålig på att uppdatera. men vi har inte haft trådlöst internet på dom senaste platserna vi bott på. Vi var ju som sagt i ao nang i några dagar, det var riktigt skönt att komma bort från patong och allt festande. Malin N var dock sjuk när vi åkte så hon blev sängliggande någon dag, men sen var hon fit for fight igen.

Dom 2 dagarna som det var bra väder i ao nang så åkte vi ut till några öar och solade, riktigt härligt. sista dagen i ao nang så hyrde vi och grabbarna en bil med flak, håkan och john körde bilen och vi brudar satt bak på flaket och mådde. Med bilen tog vi oss till lite olika ställen som vi blivit tipsad om, bla ett ställe där man badade i en jätte varm bäck/källa där det var runt 40 grader varmt, svin coolt. sen tog vi oss vidare till ett ställe där man kunde göra lite allt möjligt, vi badade i ett stort hål med klar blått vatten. Sen började det att spöregna så då drog vi oss hemmåt.

I torsdags drog vi med oss grabbarna till Phi Phi där vi stannade i några dagar, det blev hyffsat lugnt med endast en barrunda, bra jobbat va?
annars så forsätter vädret att vara piss, vi ser alla ut som 6 blekfisar (ja, by och muttan är fortfarande med oss, men dom åker hem om 4 dagar) :(, för oss som ska resa runt i någon månad till så gör det inte så mycket att det är dåligt väder, men tycker synd om by och mattan som bara ska vara här i 4 dagar till, och dom har endast fått 2 soliga dagar.

BILDER KOMMER SEEEEEEEN


00.21

jaha, vad har vi gjort ikväll då? ehm..vi drog och käkade en kebabrulle, sen drog vi på seven eleven och köpte 7 chipspåsar, 3 kitkat, 3 snickers och 3 twix....mhm, smake bra. sen drog vi på baksmällan på datorn, en helt fantastiskt kväll med andra ord.

här kommer några bilder från nyår.

























4 januari

HEJ KOMPISAR!!!!!

sorry för riktigt dålig update, men vi har faktiskt också ett liv. vi har nu tagit oss bort från patong och befinner oss nu i aonang i krabi, jävligt skönt att vara här eftersom det här är ett lugnt ställe, och med tanke på att vi alla 4 har varit sjuka nu på slutet pga för mycket festande så kanske det var lämpligt att dra hit? Och vet ni vilka som följde med oss hit till krabi? SARA BYSTRÖM OCH EMELIE MATTSSON, heeeeelt fantastiskt. vi blev hyffsat överraskade när vi på söndagen höll på att packa ihop våra grejor, och då kommer dessa två fantastiska kvinnor in i rummet :D jag (mallz) var svin sjuk och låg i sängen och dog lite, men när jag såg mina brudar så blev dagen genast bättre.

Nu har vi precis kommit hem från stranden, vi ska fixa oss lite och snart gå ut och käka kebabrulle, kan vara det godaste som vi har hittat hittils? eller njae...toasten är ju rätt god den också!

BILDBOMB FRÅN NYÅR KOMMER IKVÄLL!


....titta vem vi hittade under en sten, vackra keeeenza!
 

Nyår!

Hade en otroligt rolig nyårsafton, vädret blev inte det bästa så åkte aldrig till Bangtao utan strosa på här i Patong istället. Vi förfestade lite hos några vänner som hyr ett hus en liten bit från oss, sedan vart det nyårsbuffé på grus, oxfilé och hela kalaset, FANTASTISKT!

Tolvslaget firades nere på en helt fullsmockad strand, raketer och ljuslyckotor i massor Mallzens sällskap ( vi tappade bort alla andra) och sedan frotsatte festen ett par timmar till. Det är en upplevelse i säg att känna sanden mellan tårna och se en stjärnklar himmel och fira in det nya året, att göra det till en vana har jag nog inget emot om jag säger så!

Idag har vi varit lite tröttare, blev ingen strand idag men nu ska vi snart ut och käka och ta någon drink, blir även till att säga hejdå till alla nya vänner eftersom att vi lämnar Phuket/Patong imorgon för Krabi.

Nu när jag blivit frisk efter ha legat deckad i feber ett par dagar insjuknar de andra en efter en, Tovan fick spendera tolvslaget i sängen med feber osv, men vi hoppas att medicinen de köpt på apoteket här nere kommer göra susen :)

Gott nytt år alla!
/Malin d