4 januari

HEJ KOMPISAR!!!!!

sorry för riktigt dålig update, men vi har faktiskt också ett liv. vi har nu tagit oss bort från patong och befinner oss nu i aonang i krabi, jävligt skönt att vara här eftersom det här är ett lugnt ställe, och med tanke på att vi alla 4 har varit sjuka nu på slutet pga för mycket festande så kanske det var lämpligt att dra hit? Och vet ni vilka som följde med oss hit till krabi? SARA BYSTRÖM OCH EMELIE MATTSSON, heeeeelt fantastiskt. vi blev hyffsat överraskade när vi på söndagen höll på att packa ihop våra grejor, och då kommer dessa två fantastiska kvinnor in i rummet :D jag (mallz) var svin sjuk och låg i sängen och dog lite, men när jag såg mina brudar så blev dagen genast bättre.

Nu har vi precis kommit hem från stranden, vi ska fixa oss lite och snart gå ut och käka kebabrulle, kan vara det godaste som vi har hittat hittils? eller njae...toasten är ju rätt god den också!

BILDBOMB FRÅN NYÅR KOMMER IKVÄLL!


....titta vem vi hittade under en sten, vackra keeeenza!
 

Kommentarer
Postat av: Kusin :D

Hej snygging! Tack för kortet, jättefint! :) Är inte ett dugg avis på sommar och värme :P saknar dig! Puss och kram Sandra!

2011-02-07 @ 14:17:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback