28 februari

eftersom jag har gratis internet i lägenheten som vi bor i så passar jag väl på att göra ett till inlägg. Nu är festivalen över och vi alla har haft en jätte rolig helg, tovan och malin har jobbat på festivalen och dom har även dom haft det kanon så som jag har fattat det, är liiiite avis över all gratis mat och sprit dom har fått, mehehhe. igår uppträdde anna bergendahl (dock missade jag,emmlan och rossan henne) och timbuktu, han var huuuur grym som helst och det var ett jävla drag när han körde sina gamla låtar. promoe kom även in i slutet och sjöng "mammas gata" tillsammans med timbuktu, gott snack.

eftersom det blev ganska sent igår så sov jag till runt 12 tiden, sen drog jag och pappa ner på stranden någon timme. sen tog vi mopparna till en krokodil farm där vi skulle kolla på krokodilshshow. när vi kommer fram och går in i salen där showen skulle vara så möts vi av en kungskobra. vi hade missat krokodilshowen och nu var det istället dags för "kingcobra show". som dom flesta där hemma vet så är jag livrädd för ormar och grinar nästan av att se dom på tv, så jag satt skakis och tårögd och kollade in i väggen under hela showen (vågade inte stå utanför lokalen för jag var rädd att ormen skulle fly och komma ut och äta upp mig eller något...) fyfan säger jag bara.












hihi, jag vågade iallafall hålla i en liten bebizzzzkrocks.. finns även en bild på pappa när han har en fet orm runt halsen, men eftersom jag inte vågar kolla på dom bilderna kan jag inte lägga upp dom. mehe


 

Reearth Festival Koh Samui

Första dagen på festivalen avklarad, fantastiskt roligt, ett helt område fullt med massa svenskar och svenska artister. igår lirade bla promoe och maskinen, lika grymma som alltid. ikväll lirar timbuktu och vi hoppas att det blir minst lika skoj ikväll.

här kommer några bilder.







Rosanna is here

tjena tjena mittbena!

Tankte dra en liten snabb update!
Nu har ju ganget splittrat pa sig till olika stallen har pa  Koh samui. Malin befinner sig i Chaweng med sin far och bror. Sallan och Tove ar pa blablabla och jobbar infor den svenska festivalen som ar har nere. Och (jag)Emelie och Rosanna befinner sig ocksa i Chaweng.

Just nu bor vi pa ett jakligt schysst stalle, det ar frasht och det ligger precis brevid 7 eleven,burger king och mitt emot donken,och ja, vad mer begover man?barena och shoppingen ligger ett ogonkast darifran ocksa. Men trots det funderar vi dock pa att lyxa till det for oss sjalva och flytta ner till ett hotel langs stranden imorgon, dar tydligen dom flesta ungdommar bor (las karar). Det var riktigt fint och inte allt for dyrt. Sen att det ar beachparty dar varje kvall gor ju inte heller saken samre:)

Nae nu ska vi ta en shoppingrunda och sen ga och hitta oss nagot gott att ata.

HEJDO!


Har har vi en burned Rosanna!





20e februari

20e februari idag, dvs dagen efter fullmoonpartyt. vi mar faktiskt hyffsat allihopa, men har dock bestamt oss for att kora en filmkvall ikvall istallet for utgang, sa 100% kry ar vi nog inte. veckan har pa koh phangan har iallafall varit awesome, mycket bra vader och bra fest pa kvallarna. Det har var verkligen ett stalle for oss, endast massa ungdomar pa stranden pa dagarna och pa kvallerna sa fylls stranden med flera tusen manniskor som alla ar dar av samma anledning. vi har traffat riktigt trevliga manniskor, bla ett gang killar fran australien som ar riktigt galna (dom har aven lart oss ett nytt drickspel, sa brudar, nu kan vi byta ut varat uttjatade drickspel som vi spelat sedan 16 ars aldern).

Imorgon lamnar jag (Malin N) Koh Phangan for att aka till Koh samui och mota upp min pappa och rosanna, den 22a kommer aven dom andra.

LATER!!!


17 februari

snabb update!
VI lever livet pa koh pangan.
mer behoverjag inte skriva. Nu ska vi ta moppen till 7 eleven och kopa groggvirke!
hare gott i snon, moaha!




 


videobloggish

under varan natt utanfor 7 eleven.


Hua Hin

Just nu sitter vi pa ett internetcafe i Hua Hin, basta stallet som vi besokt har i Thai forutom ngn sma o da, tycker jag! Forsoker fordriva tiden pa basta satt just nu i vantan pa bussen som tar oss till Koh Phangang, vi forsoker resa sa mkt som mojligt pa natterna sa vi sparar in lite boendepengar :)

Har i Hua Hin har vi bara tagit det lugnt, solat, badat och shoppat pa marknaderna ( vilket vi inte borde ha eftersom jag, Tove och Emelie skickade hem 17 kilo klader och skor haromdagen) och laddat infor den kommande veckan, ar fullmoonparty som galler for hela slanten!







/Malind


12 februari

Hej sverige!

tankte bara meddela att vi lever trots varan uteliggarnatt, nu sahar i efterhand sa kanns det dock som att vi hade kunnat betala for att sova i ett rum dom dar timmarna, eftersom vi spenderade nog lika mycket pengar pa att kopa mat och godis nu istallet nar vi sov utanfor 7eleven, men vafan..

nu ar vi iallafall i Hua Hin, jag (malin n) och emelie alskar ju thailand sa vi ar glada over att vara tillbaka i landet, malin och tove gillar dock inte thailand sa mycket, sa det ar lite blandade kanslor. Nu ska vi iallafall stanna har i Hua Hin till den 14e, da drar vi vidare koh phangan och moter upp varan van Moa for en veckas fullmoonparty!

..maste aven tillagga att igar skippade vi alla att sitta vid datorn just for att ingen ville lasa nagot om alla dar hemma som skulle se Hakan Hellstrom pa stadshuset, vi var saaa avis!!!! vi forsoker dock gladja oss med att vi alla har sett han nagra ganger live, men vi vill se honom igen och hora hans nya album LIVE, menmen...vi far val noja oss med det livet vi lever har nere istallet da...jobbigt ;)

21.15, back in Thailand!

Jahap, da var vi i thailand igen da! Tanken var att vi skulle ta mini buss fran penang till Hat yai(?) och sen ta nattbuss darifran till Hua Hin. Men nar vi kom fram sa visar det sig att sista bussen var full och att det inte gar nagon foren kl 8 i morgonbitti. sa nu sitter vi har, vagrar betala boende for att sova nagra timmar. Sa vi tanker sitta och spela plump utanfor 7 eleven hela natten! Why not liksom, vad gor man inte for att tjana in lite peningar(las ha rad med mer sprit pa koh pangang) heheh!:D



fran detta till..



later mates!

10 februari

tjena bloggen!

tankte slanga in ett snabbt inlagg nu nar jag sitter vid datorn. vi ar i Penang just nu som ligger i malaysia, for att vara helt arlig sa suger det riktigt hart har. Det finns ingenting att gora och vi bor i ett sketet litet rum som ar lika litet min toalett hemma. Tove, Dahlgren och Emelie ar pa postkontoret for att skicka hem lite (las mycket) klader, och efter det tankte vi faktiskt ga och boka en resa tillbaka till Thailand. Vi har dock inte bestamt oss vart i thailand vi ska an, sa vi far se vart vi hamnar!

Och en liten halsning till Jennie och Ken bara, det var skit roligt att traffa en en snabbis i KL! hoppas ni far en fortsatt bra resa :D

8 februari

Tjena!

Idag ar det dags for oss att lamna KL. Nar vi checkade ut imorse sa hade vi dock ingen aning om vart vi ville aka. Men till slut sa bestamde vi oss for Penang. Sa vi tod stadsbussen in till Bukit jalil station i hopp om att hitta nagra biljetter. Vilket inte var nagra storre problem. Innan vi ens hade klivit av bussen stod dom och skrek och slet i folk for att fa salja!
Nattbuss blev det,vilket ar bra for da slipper vi betala hotel i natt.mehee!

Nu ska vi ga och fordriva tiden med nagot annat.. Jag(emmlan) ska kopa mig ett par nya flippflopp iaf eftersom jag nyss klev sonder mina, buhu! Hatar att nya flippisar.. Sen hoppas vi pa att fa traffa Jenkan och ganget innan vi aker ocksa. Men eftersom inga telefoner fungerar har,sa ar det valdigt svart att fa tag pa varandra. Vi befinner ju oss inte i den minsta staden direkt,sa risken att springa pa varandra pa gatan lar inte vara allt for stor!





15.49

Ett smakprov pa vad vi ocksa har gjort under dessa dagar!



5 februari i KL

hejhopp!

Idag stallde vi vackren for forsta gangen pa lange.. eller ja, om man bortser fran dagen innan da, nar vi skulle resa hit,mehe.  Iaf sa tog vi oss till Time square, ett varuhus som Sanna tipsade oss om. Sa dar tillbringade vi hela varan dag.

Nar vi hade avverkat halva huset sa var vi pa typ 5e vaningen eller natt och vi tyckte att alla forde ett javla liv av sig, folk skrek, ljubla och hade sig.. vafan sa roligt ar inte det chinesiska nyaret .. lite roligare an sa var de. for nar vi tittade upp sa markte vi att det var en stor berg och dalbana som gick over oss. - dom har alltsa ett "tivoli" har inne, hur coolt som helst!
  Sa emellan varven nar vi var trott pa alla klader sa tog vi nagra ak och sen fortsatte vi igen.. plus nagra matstopp ocksa..saklart! hehe.






och sist men inte minst.. En liten video ocksa!


Langkawi

En lite halsning fran Langkawi!

 

KL

Nu har vi precis kommit fram till Kuala Lumpur efter en hel dags resande fran norra Malaysia, Langkawi som vi spenderat ett par skona dagar pa. Har ska vi formodligen satta pa oss spenderarshortsen och bege oss ut pa stan ett par dagar, skont med en storstad efter massa veckor pa oar osv. Vi tog forsta basta boende har i China Town dar vi betalar 60 ringgit sa ganska precis 34 sek var /natt, helt okej!

Har ar lite bilder fran de senaste dagarna