12 februari

Hej sverige!

tankte bara meddela att vi lever trots varan uteliggarnatt, nu sahar i efterhand sa kanns det dock som att vi hade kunnat betala for att sova i ett rum dom dar timmarna, eftersom vi spenderade nog lika mycket pengar pa att kopa mat och godis nu istallet nar vi sov utanfor 7eleven, men vafan..

nu ar vi iallafall i Hua Hin, jag (malin n) och emelie alskar ju thailand sa vi ar glada over att vara tillbaka i landet, malin och tove gillar dock inte thailand sa mycket, sa det ar lite blandade kanslor. Nu ska vi iallafall stanna har i Hua Hin till den 14e, da drar vi vidare koh phangan och moter upp varan van Moa for en veckas fullmoonparty!

..maste aven tillagga att igar skippade vi alla att sitta vid datorn just for att ingen ville lasa nagot om alla dar hemma som skulle se Hakan Hellstrom pa stadshuset, vi var saaa avis!!!! vi forsoker dock gladja oss med att vi alla har sett han nagra ganger live, men vi vill se honom igen och hora hans nya album LIVE, menmen...vi far val noja oss med det livet vi lever har nere istallet da...jobbigt ;)

Kommentarer
Postat av: mami

Hoppas allt är bra med er, här snöar det IGEN! Har ni tur och är ryktet sant kommer Håkan på gatufesten :) puss på er

2011-02-13 @ 08:49:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback