Tequilarace

tjena bloggen emmlan och sallydally här (hejhej nu kom jag med/TOTTE)

och va fasen hände ikväll då? Vi skulle ju vara nyktra. Men så blev ju inte fallet. Näe juste, går ju inte så bra när man har en tequilabar backhörn. 30 bath för en jävel och 40 för oss som hellre tar en sambuca. Helt fantastiskt!Så den här kvällen fick ju ett bra slut ocskå, som alla andra kvällar.

Nu kom tovan hem, hon har handlat upp halva 7 eleven. wohoo så nu blire nattkäka.. eller, jag kanske ska kalla det frukost? klockan är halv 6 nu. Kul för oss som ska upp om typ 4 timmar. För vi åker nämligen till bangtao imorgon ( där av anledningen till att vi inte skulle ut idag) med ett stört härligt och glatt gäng, tror även 3 härnösandspojkar ska hänga med! På kvällen blir det buffé och openbar på GG och nyårsfirande på Bangla!

NEJ, NU KALLNAR TOASTEN...

(Tove hälsar till Rune)

28 december

MEN HEJ BLOGGEN!!!

mallzan här, jag har nyss varit och gjort fransk manikyr och nu håller vi på att fixa oss inför kvällens bravader. Trafic lights på grabbarna grus ikväll och vi joinar såklart eftersom det är öppen bar, mehe. ikväll har vi även med oss 3 härnösandskillar, vi träffade nämligen jocke, john och håkan på stranden idag, så dom ska hänga med ut och skaka lite rumpa.

annars då? igår checkade vi av ytterligare en sak på våran "to do list", vad kan det vara då tro? ;) det får ni inte veta...eheheheh tråkigt!

puss och smek


längtar redan till nattkäket...mhmm

27 december

hejsan hoppsan bloggish!

här fortsätter livet att leka,(om man bortser från min jävla dunderförkylning,låter som att jag har rökt i 200 år..) juldagen var awesome och självklart hängde Allin med på den festen också. sov till 1 dagen därpå och när vi väl tog oss ner på stranden för att snacka om gårdagens bravader med våra vänner, så var hela högen borta typ.. alla låg hemma och var "sjuk", helt fantastiskt va.

vädret fortsätter att hålla i sig. Eller okej, nästan iallafall... ENJOY!



Time for dinner!

Later / Emmlan

25 november

Hej alla fina kåmpizar!!!

hoppas ni hade en riktigt bra julafton, för det hade vi verkligen. Saknade förstås den svenska julen och familjen, men annars var allt kanon. hela dagen låg vi hela gänget på stranden och drack massa gotta och dunkade musik i högtalarna, vi sprang runt med tomteluvor och roade oss. På kvällen drog vi till grabbarna grus och åt julbord och festade, första julafton som jag har varit full på, haha.

nu ska vi göra oss klara för att åka bort till ett hus där det är poolparty, grabbarna g har personalfest och vi är bjudna, helt fantastiskt.

Julhälsningar

Mer jul än så här blir det inte, men vi kunde inte ha haft en bättre start på julafton i det tropiska klimatet. Vi har legat på stranden hela dagen under klarblå himmel,lyssnat på musik,druckit chang mer våra vänner och agerat strandnissar. Det var flera familjer som kom fram och ville filma och knäppa kort på oss, dom tyckte att vi förgyllde tillvaron väldigt mycket! Kul jul,ehehe (vilket rim va)

Nu ska vi göra oss klara och sedan möta upp tjejerna på deras rum för lite förrätt. LUSSEBULLAR,PEPPARKAKOR OCH JULMUST,yeeeey! Sen blir det julbord och hela faderuttan på Grus.Ha en trevligt julafton allihopa!
 



Tagning 1 


Tagning 2

23 december

hejhejhallåå!
hur mår ni? Vi mår iallafall sjukt bra. Igår var vi in till Phuket town en sväng. Tanken var att vi skulle hitta billiga och snygga kläder. Men nejnej, så blev inte fallet. Vi hamnade i ett varuhus där allt såg ut att vara designat av thailändarna själva. Så vi gick och åt istället. Mycket bättre val tyckte vi!

och ja, annars då. Idag drog vi och ett gäng från grabbarna grus till Bangtao,drack godrinkar och chillade hela dagen! Nu ska vi göra ett nytt försök med att hitta något fint att bära imorgon och sedan julklappar tills imorgon!







..fler bilder kommer seeeeen!

22 december

Sjukt dålig uppdatering men vi har annat roligt för oss!

Så, vad har hänt sedan senast? Ja, det kan man ju fråga sig!
Detta har hänt på sista tiden:

Vi har käkat Svensk grillbuffé på grabbarna grus, fantastiskt.
Tovan brände benet på avgasröret när hon åkte moppetaxi på fyllan.
Vi har blivit filmade av kanal 5 som är här och gör en dokumentär om plastikoperationer.
Vi har träffat Knappen och Hakim som är här och gör Thailand osäkert, sjukt sköna.
Vi har blivit erbjudna Marijana av taxichafför (flying high)
Hoppat eldhopprep på beachparty.
Lärt känna helt stört sköna personer.
Käkat 21-bitars sushi inkl dricka för 100 sek.
Lekt i en spelhall.

De mest störda och roligaste kan vi inte skriva ut här eftersom denna blogg är öppen för allmänheten, men vi vill bara påpeka att köttmarknaden (karlarna för er som inte förstår) är helt fantastisk, det finns allt från lammkött till välstekta gobitar, smake bra.

här kommer lite oredigerade bilder:




























21 december

...okej, vi erkänner. det var såhär det egentligen gick till ;)



men det var kul att se att så många gick på det, men förlåt mammor och pappor för att vi gjorde er oroliga, meheh.

19 december

Anledningen till varför vi inte bloggat idag...



..to be continued..


18 december

Dagens minus: Dåligt väder.
Dagens plus: God mat (donken meheh)
Nu: Kinky Pinky Party på Grabbarna grus, sen beachparty!

och nej ni kan inte förvänta er att vi ska vara superkinky med tanke på att vi är backpackers och inte har så mycket kinky i väskan.. sorry för tråkigt inlägg men vi har brådis heheh


17 december

BILDBOMB!































..annars så forstätter det dåliga vädret, bara molnigt och lite regn då och då. såg att ni hade ganska dåligt väder också va? ;) och om ni undrar varför vi är så fantastiskt bra på att uppdatera så är det för att vi har trådlöst internet och dator på rummet, så när vi drar till något annat ställe så finns det risk för att det inte bli lika gött med uppdatering, så njut så länge det varar, mehe.

welcome to our crib

Här har ni våran fantastiska lya som vi betalar 50 spänn natten för! Helt ok

ENJOY


one night in patong

Idag har det varit pissväder hela dagen, det har regnat och varit molnigt. men det tackar vi för, satan vad dåligt vi mått idag.

Detta har hänt det senaste dygnet:
1. Malin och Tove rakpermanentade håret = fick inte blöta håret på 3 dygn, hur gick det? 

7 timmar senare....

2. 2 timmars öppen bar = 4 spårade fyllor


3. Malin och Malin PÅ SCENEN på ping pong show (och nej mamma och pappa, det är inte så farligt som det låter.)

4. Beachparty = bada med skor, kläder, kamera, väska och pengar...


5. Toves skosamling har halverats inom loppet av 1 timme.

6. stopp i toan..anledning var att någon spolat ner 2 bikinisar. Vem tar på sig detta? kan det vara killen som hängde upp denna på våran dörr inatt?


låter väl helt fantastiskt va? livet är bra underbart ibland. och ni, håll utkik, video på G!

// Emmlan och malls

15 december

HEJ!

satan vad bra vi är på att uppdatera, eller hur? får väl se hur länge det håller i sig..

Idag har vi legat på stranden nästan hela dagen, vi sprang runt och letade efter solbrillor och en handduk till tovan eftersom hon glömt det hemma. härligt att vädret håller i sig iallafall, träffade några killar idag som hade varit här i 2 veckor, dom var likbleka...dom hade inte haft sol EN enda dag. Efter stranden drog jag och Tove till frissan och rakpermanentade håret (sorry lotta och brittis, men vi var tvugna).

Nu håller vi på att fixa oss för att dra mot Grabbarna grus och festa, senare drar vi vidare ner på stranden där det är beachparty, woho!!! ska bli roligt att träffa alla som jag och emmlan träffade sist vi var här.

puss kram och smek

ps............bilder kommer senare, heheh

Nummer

Nu har vi fixat våra thailändskanummer.

Malin N: +66834574260
Emelie: +66834574299
Tove: +66834574269
Malin D: +66834574301

Framme

Jag vet att ni vill att vi börjar detta inlägg med att berätta att det regnat hela dagen osv, men det har varit strålande sol. Kom fram till vårat boende vid 1 och sprang direkt ner på stranden och köpte oss vårrullar hehe, heaven! Boendet är super, vilket vi inte trott med tanke på det billiga priset så nu hoppas vi på att kunna stanna här över jul iaf.

Resan var annars lång och seg, Emmlan och Mallz var hungriga när vi satte oss på flyget så jag frågade flygvärdinnan när det var mat, fick då till svar att vi måste lyfta först...

direkt när vi kommit ner på stranden så kom det fram 2 brudar från sverige som berättade att det varït regn och skit i någon vecka, vi tog tydligen med oss solen...smake bra! ne, nu ligger vi och funderar på om vi ska dra en barrunda eller om vi ska försöka sova, har ju faktiskt varit vakna i ca 42 timmar.

LATEROO





Livet!


13 december

HEJ ALLA VÄNNER!

Visst är det helt fantastiskt att vi har fixat en blogg så ni kan läsa om våran förhoppningsvis stört roliga resa? Vi kommer försöka uppdatera så mycket så möjligt för att ni (och framför allt våra föräldrar) blir nöjda. Om ni har tur så kanske vi t.o.m slänger upp ett videoinlägg, hur gött vore inte det? ;)

Idag lämnar vi sverige (om inget oplanerat händer, som att vi tex missar flyget...mehe). Våra planer är att resa runt i asien och bli borta i ungefär 5 månader, men man vet aldrig vad som händer, vi kanske kommer hem efter 2 veckor? äsch, det visar sig.

Om ni vill läsa något speciellt inlägg från någon av oss så kan ni klicka på bilderna till höger, eller på namnen i headern, då kommer ni till den personens alla inlägg.

ENYOYYYYY