Nyår!

Hade en otroligt rolig nyårsafton, vädret blev inte det bästa så åkte aldrig till Bangtao utan strosa på här i Patong istället. Vi förfestade lite hos några vänner som hyr ett hus en liten bit från oss, sedan vart det nyårsbuffé på grus, oxfilé och hela kalaset, FANTASTISKT!

Tolvslaget firades nere på en helt fullsmockad strand, raketer och ljuslyckotor i massor Mallzens sällskap ( vi tappade bort alla andra) och sedan frotsatte festen ett par timmar till. Det är en upplevelse i säg att känna sanden mellan tårna och se en stjärnklar himmel och fira in det nya året, att göra det till en vana har jag nog inget emot om jag säger så!

Idag har vi varit lite tröttare, blev ingen strand idag men nu ska vi snart ut och käka och ta någon drink, blir även till att säga hejdå till alla nya vänner eftersom att vi lämnar Phuket/Patong imorgon för Krabi.

Nu när jag blivit frisk efter ha legat deckad i feber ett par dagar insjuknar de andra en efter en, Tovan fick spendera tolvslaget i sängen med feber osv, men vi hoppas att medicinen de köpt på apoteket här nere kommer göra susen :)

Gott nytt år alla!
/Malin d


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback