8 januari

hallååååå

ja, vi lever.. fan att vi har blivit så dålig på att uppdatera. men vi har inte haft trådlöst internet på dom senaste platserna vi bott på. Vi var ju som sagt i ao nang i några dagar, det var riktigt skönt att komma bort från patong och allt festande. Malin N var dock sjuk när vi åkte så hon blev sängliggande någon dag, men sen var hon fit for fight igen.

Dom 2 dagarna som det var bra väder i ao nang så åkte vi ut till några öar och solade, riktigt härligt. sista dagen i ao nang så hyrde vi och grabbarna en bil med flak, håkan och john körde bilen och vi brudar satt bak på flaket och mådde. Med bilen tog vi oss till lite olika ställen som vi blivit tipsad om, bla ett ställe där man badade i en jätte varm bäck/källa där det var runt 40 grader varmt, svin coolt. sen tog vi oss vidare till ett ställe där man kunde göra lite allt möjligt, vi badade i ett stort hål med klar blått vatten. Sen började det att spöregna så då drog vi oss hemmåt.

I torsdags drog vi med oss grabbarna till Phi Phi där vi stannade i några dagar, det blev hyffsat lugnt med endast en barrunda, bra jobbat va?
annars så forsätter vädret att vara piss, vi ser alla ut som 6 blekfisar (ja, by och muttan är fortfarande med oss, men dom åker hem om 4 dagar) :(, för oss som ska resa runt i någon månad till så gör det inte så mycket att det är dåligt väder, men tycker synd om by och mattan som bara ska vara här i 4 dagar till, och dom har endast fått 2 soliga dagar.

BILDER KOMMER SEEEEEEEN


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback