Kuta, 28 april

jahap da var det val kanske dags att slanga in ett litet inlagg har ocksa. Far be om ursakt for den usla uppdateringen. Nu har vi iaf tagit oss tillbaks till kuta och alskade Gora. Vadret har varit ratt bra sen vi kom tillbaka, dock har vi val kanske oss sjalva att beskylla nar vi inte ha tagit vara pa alla soltimmar vi haft.. (las sena natter = sova lange). Sa for er som inte vet sa ser ungefar vara dagar ut sahar: sova till 12, sola,ata festa.. ja svarare an sa var det inte! mehe. Dock har vi haft nagra rehab dagar nu eftersom alla har kant sig krassliga och sjuka. Men imorgon laddar vi om batterierna och kor beergarden,skygarden och bounty i vanlig ordning!

kan val ocksa passa pa att namna att pa fredag ska vi(om vi ar helt friska ) testa pa rafting. Hur kul ? ASKUL ju. Eller ja,det verkar as roligt iaf.Tanken var dock att vi skulle gora det medans steff och matto var har,men tiden drog i hop sig och vi hann inte..

Tyvarr sa kan vi inte lagga upp nagra bilder for det gar sa fruktansvart segt. Sa vi gor ett nytt forsok nandag i veckan och byter internetcafe.. bara for er! hehe snallt va!
Men nu ska vi ga till rummet och sla pa en av vara 20 filmer vi har inforskaffat oss.

LATER!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback