4 april

HEJ SVERIGE.

tankte att ni kanske behovde annu ett livstecken. Vi befinner oss nu pa fantastiska BALI i kuta, vi trivs som satan har och vi angrar nastan att vi var sa lange i thailand, vi skulle fasen ha dragit hit tidagare. Vi kom hit i fredags och da motte Kim och Christoffer upp oss och visade oss dom basta platserna att bo pa, sa just nu bor vi pa ett stalle som heter Gora Beach In som ar ett javligt soft stalle, bara massa backpackers och nastan varenda javel har ar fran sverige, hur soft som helst.

Nar vi skulle dra ut pa fredagskvallen sa visade grabbarna oss deras favoritstalle, beergarden. och tro mig, im in love (jag som inte ens gillar ol sa mycket).

Annars har vi inte gjort sa mycket annat sen vi kom hit, vi har gatt ut och festat pa kvallarna och pa dagarna sa har vi mest degat eftersom det ar sa daligt vader har, vi hade sol forsta dagen vi kom hit men sen har det regnat dom andra dagarna, men vi klagar inte, vi har tillrackligt mycket tid kvar att njuuuuta av varmen och fantastiska indonesien. Nu ska vi ga tillbaka till vara rum och dega lite, ikvall blir det nog kak och filmkvall med grabbarna.

..och ja, vi ar fullt medvetna om att dom har varnat for tsunami har nu, men vi fick precis hora att vi inte har nagot att oroa oss for nar dom igar drog tillbaka alla varningar, sa mamma och pappa...andas ut!

PUSS OCH KRAM

Kommentarer
Postat av: Roger

Fan packa å far hem nuu.

2011-04-10 @ 20:15:49
Postat av: Anonym

Håller med dig Roger, nuu!

2011-04-11 @ 10:40:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback