22 mars

HEJ! vi vill egentligen inte skriva nagot blogginlagg eftersom vi inte kan ladda upp nagra bilder pa dom har javla segdatorerna..men vi kande att ni kanske behovde ett livstecken. Vi ar just nu i Hoi an (aven kallad skraddarnas stad). Det brinner i fingrarna pa oss och vi vill sy upp hur mycket klader som helst, men vi maste forsoka tanka pa budgeten sa vi inte blir tvugna att aka hem tidigare.

Har i vietnam ar iallafall boendet mycket billigare, sa nu behover ingen oroa sig for att vi bor i en lopphala. Vi bor nu pa ett hotell med pool, frukost, gratis internet och gratis cyklar sa vi kan ta oss genom staden hehe...tur att det inte finns nagra uppforsbackar har, hade dock varit bra med nagra backar sa vi kan bygga pa benmusklerna lite..men enligt vietnameserna sa har vi ju tydligen mycket muskler, var en brud som sa till oss idag "ni ser valdigt grova ut, men ni har inge fett pa kroppen", DAGENS SKAMT.

Nu ska vi ga och lagga oss eftersom vi inte fick manga timmars somn pa bussen hit inatt, och imorse klockan 8 var vi redan hos skraddaren och var dar till klockan 6 pa kvallen.. SA GODNATT.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback