Phnom Pen och Sihanoukville

Hej pa er!

Efter ett par fantastiska dagar i Siem Reap dar vi besokte Angkor Wat bland annat och helt underbara Sos Barnby akte vi till huvudstaden Phnom Pen for att utforska den, dar besokte vi aven killing Fields men mer om det senare!

Nu tankte jag mest bara skriva att vi kommit fram till sihanoukville som ligger efter kusten sa antligen lite sol och bad for mig ( Malin D) och Tove, tror vi solat kanske 6h pa 3 veckor sa det kanns skont! Har ar det aven helt galet mkt ungdommar och barer efter stranden heheh..

Varit lite strul kring visumen in till Vietnam med, forst trodde vi inte att vi behovde ngra eftersom vi bara ska vara dar i ca 2 v, sedan laste vi till oss att vi maste ha det, gick och lamnade in passen, betalade och allt och nar vi skulle hamta dom dagen efter fick vi tillbaka pengarna for att dom sa att vi inte behode dem utan att vi svenskar far 2 v gratis, nu sager vissa att vi maste lamna vietnam vid samma stalle vi kommit in, vilket vi inte ska eftersom vi reser upp genom landet och vidare till Laos sedan men vi far hoppas pa det basta!!

Nu ska vi se lite vad detta stalle har att erbjuda mer, lite bilder fran Siem reap!


Angkor Wat ca 7 pa morgonen



Angkor Wat ngn pa morgonen, akte redan kl 5 for att se den kanda soluppgangen over templet



jag och Tove framfor Maxs fotbollsplan, tack Maja for informationen om att besoka detta FANTASTISKA stalle!!



Underbara barn pa Sos barnby



Tove och Jag i en underbar Tuktuk!


Kommentarer
Postat av: sofie

vilken overdrivet skon tuktuk de dar ser ut att vara!

2011-03-19 @ 00:33:37
URL: http://asiensomviserdet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback